Ankomst i KTM

Pashupatinah

I dag gik vi afsted efter morgenmaden og tog ud til Thamel, som er en slags marked. Her kan man finde lidt mere vestlige ting, som Himalaya Java Coffee, der er Nepals svar på starbucks 😉 Vi skulle finde Panda Trek, som vi havde fået anbefalet af vores kontaktperson hernede, da vi gerne vil rejse lidt rundt inden vi starter på hospitalet. Vi fik booket en tur til Pokhara med 2 overnatninger, 1 guidet hiking tur og bus t/r for bare 230kr – vi valgte nu også den billige udgave 😉 I Thamel prajede vi en cykeltaxa, med en ældre mand, der kørte os rundt og viste os nogle af de forskellige sights. Efter frokost gik vi til Pashupatinath, hvor der er en masse hinduistiske templer. Det er også her der foregår ligbrænding. Det var ret specielt at stå og se på familier der først udføre et vaske-ritual af den afdøde for derefter at bære dem over på en brandestabel og sætte ild til liget. Alt dette foregik for øjenene af turister, aber og køer.
I morgen (virkelig) tidlig drager vi mod Pokhara, en bustur på mellem 6-8 timer. Her skulle vi gerne se nogle bjerge og opleve smuk natur. Lørdagen står på hiking inden vi søndag tager bussen tilbage til Kathmandu 🙂

DSC04903 DSC04901Ligafbrænding – en hinduistisk tradition 
DSC04894

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ankomst i KTM