Pashupatinah

En lille opdatering fra weekenden

I fredags stod vi tidligt op og tog bussen mod Pokhara. En tur der tog 8 timer. Jeg havde fået googlet mig frem til at ruten fra Kathmandu til Pokhara er en af verdens farligste, da man primært kører igennem bjerge. Vi passerede da også 2 meget ødelagte busser, men vi oplevede heldigvis ingen problemer 🙂 Da vi endelig kom frem var vi godt trætte og svedige, men vi fandt hurtigt vores lille hotel og fik smidt vores ting. Derefter gik vi ned til søen Pewa og lejede en båd, og så roede vi (læs: Trine) ellers rundt i en times tid. I Pokhara boede vi i området Lakeside, som mest af alt minder om en ferieby i Tyrkiet. Her er der masser af barer, vestlige restauranter og shopping, så min aftensmad bestod primært af pomfritter 😀
Lørdag morgen havde vi arrangeret en hiking tur til et view point. Turen tog ca 3 timer op og 2 timer ned. Fra view pointet er det meningen man skal kunne se Annapurna bjergene. Desværre ligger der en varmedis, så der var ikke meget udsigt til bjergene. Derfor bestemte vi os for at tage turene op til viewpointet igen søndag morgen for at se solopgangen. Dog tog vi en taxa denne gang, da vi ikke gad at hike midt om natten. Efter at have set solopgangen blev vi sat af ved bussen og så stod den på 8 timers bjergkørsel igen.
Mandag formiddag ankom Julie og Andrea, som er de andre sygeplejestuderende der skal med os til Chitwan, så mandag og tirsdag har vi introduktion til Nepal, Hinduisme og vores værtsfamilie. Mandag eftermiddag tog vi ud for at se Boudhanath, et af de mest hellige buddhistiske sights i Kathmandu.
I morgen er det onsdag og der bliver vi sendt ud til vores familier 🙂 Vi er blevet lovet vestligt toilet og internet – hvilket er en luksus her. Så krydser vi bare fingre for regelmæssig strøm 😉DSC04994 Photo 18-04-14 16.44.30 Photo 19-04-14 10.05.39 DSC05024 2014-04-20 05.55.49

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pashupatinah